“A jewel is design, magic and beauty united in a piece that reveals the character and taste of the bearer. The more original the design, more perfect the stone and more exquisite the finishing, the greater is the sentimental value that the jewel projects upon the special moments enjoyed by the person who wears it”
Located in the heart of Marbella, Spain, Antonio Seijo Fine Jewellery Creations is a world of exquisite personal attention, creativity, craftsmanship and harmony Be welcome....
Pasta Da Bruno
Pasta Da Bruno fue el primer restaurante abierto por Bruno Filippone y todavía conserva el encanto que le imprimió su fundador. Al estar situado en una de las arterias principales de Marbella, la avenida Ricardo Soriano, se trata de un local cosmopolita, frecuentado por clientes de las más diversas nacionalidades y perfecto para celebrar almuerzos informales o de empresa.
Pasta Da Bruno cuenta con una terraza en el exterior del local y un amplio salón en el que tienen cabida en total 103 comensales.
Da Bruno A Casa
In the famous Marbella Mar zone you’ll find a local informal and welcoming with the unmistakable hallmark of Da Bruno where you can sit at any table or bring food home with the service "take away", available from 12 noon until 12 night.
Da Bruno a Casa accommodates about 103 guests and features a nice terrace. Alexandra and Giancarlo Paparusso will personally take care that you will fill like sitting under friends.
Da Bruno Sul Mare
The light of the Mediterranean invades this restaurant with airs of the Florentine palace. Overlooking the Mediterranean, Da Bruno Sul Mare offers an extensive menu selection of the best Italian cuisine where as well fish in salt is present and paellas.
Thanks to its capacity of 400 guests, Da Bruno sul Mare is a ideal location to host banquets, celebrations and corporate events. In addition to an impeccable service and the supervision of Bruno and Giuseppina, in this local you can enjoy live music every night.
Im Oktober 2007 im Herzen von Neuva Andalucia eröffnet, hat sich "Il Ristorante" zu einem der erfolgreichsten Restaurants von Marbella entwickelt. Daher ist es nicht verwunderlich, dass es auch ausserhalb der touristischen Hochsaison sehr empfehlenswert ist vor Ihrem Besuch seinen Tisch zu reservieren. Küchenchef Renée Conrad war, bevor er mit "Il Ristorante" sein erstes eigenes Restaurant eröffnete, vom renommierten Gastronomie-Führer Guide Michelin in den Jahren 2005 (Restaurant "Facil", Berlin) und 2006 (Restaurant "Vivo", Grand Hotel Esplanade, Berlin) mit einem Stern ausgezeichnet worden. Conrads Küche zeichnet sich seinen gradlinigen, mediterranen Kochstil aus, der den Geschmack der Produkte hervorhebt und auf überflüssige Effekthascherei verzichtet. Für Il Ristorante hat Renée Conrad hat eine ausgewogene Karte mit Gerichten der italienischen und internationalen Küche erarbeitet, der die Liebhaber schnörkelloser leichter Küche begeistern und von einer Liste ausgewählter Wein komplementiert wird. Wolfram Siebeck in "Die Zeit" vom 24.5.2004: "Wieder war ich verblüfft von der Entschiedenheit, mit der er seine Version der Haute Cuisine von dekorativem und unsinnigem Krimskram freihält, wie er effektvolle Originalität vermeidet und das Essenzielle der Gerichte klar und deutlich herausarbeitet. Und das Essenzielle, daran lässt er keinen Zweifel, ist der Geschmack."
Opened in October 2007 in the heart of Neuva Andalucia